Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.3g0g3.1g0g
Keräkaali, 100g117g28kcal1.4g4g0.2g2.5g
Fondue, puolet paketista 220 g3.9g8.6kcal0.8g0.4g0.7g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g7.8g25kcal1.1g4.7g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g235kcal19.4g19g8.4g6.8g
Valittu annoskoko169g118kcal9.7g9.5g4.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna84g59kcal4.9g4.8g2.1g1.7g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116