Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 30g7.2kcal0.5g0.7g0.1g0.7g
Pinaatti 9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 7.5g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g48kcal2.4g6.8g0.4g3.8g
Valittu annoskoko169g24kcal1.2g3.4g0.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna84g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795