Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g38g150kcal9g0.6g12.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g9g36kcal3.1g0g2.7g0g
Ricotta, Castelli47g80kcal6.1g1.2g5.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g891kcal47.2g14.2g71.6g0.6g
Valittu annoskoko169g445kcal23.6g7.1g35.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna84g223kcal11.8g3.6g17.9g0.2g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194