ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu13g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi50g68kcal10.3g0g3g0g
Amerikan pekoni 1viipale11g34kcal1.3g0g3.2g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.1g3.9kcal0g1g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g16g23kcal0.6g5.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g346kcal27g28.4g13.6g1.8g
Valittu annoskoko169g173kcal13.5g14.2g6.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna84g86kcal6.8g7.1g3.4g0.5g
Arvot/100g100g103kcal8g8.4g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448399