Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g93kcal0.1g0.1g10.4g0g
Sokeri13g54kcal0g13.3g0g0g
Kaurahiutale 17g63kcal2.4g9.5g1.2g1.7g
Kaurajauho 5.7g22kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 10g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen42g88kcal0.2g8.8g5.8g0.2g
Banaani, kuorittu 37g32kcal0.4g6.7g0.1g0.7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 31g23kcal0.2g4.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g754kcal8.4g94.4g36.2g7.2g
Valittu annoskoko169g377kcal4.2g47.2g18.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna84g189kcal2.1g23.6g9.1g1.8g
Arvot/100g100g224kcal2.5g28g10.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343