Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 44g49kcal9.3g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika punainen 27g8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)22g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.3g15kcal0g0g1.7g0g
Flora ruoka kevyt & paksu27g16kcal0.3g1.2g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g229kcal21.2g12.8g9.2g3.6g
Valittu annoskoko169g114kcal10.6g6.4g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna85g57kcal5.3g3.2g2.3g0.9g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752