Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.7g0g8.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)4.4g14kcal0.7g2.4g0.1g0.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)5.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light2.2g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g365kcal35.4g5.8g21.4g1.2g
Valittu annoskoko169g183kcal17.7g2.9g10.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna85g91kcal8.9g1.5g5.4g0.3g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014