Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President350g903kcal66.5g1.7g70g0g
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.2g20g1.6g7.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 88g188kcal27.1g0g8.7g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g2942kcal199.2g78.4g204g24.6g
Valittu annoskoko1680g1471kcal99.6g39.2g102g12.3g
Annoskoko puolitettuna840g736kcal49.8g19.6g51g6.2g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663