Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g142g211kcal6.1g45.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%443g531kcal13.7g19.5g44.3g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g44g113kcal8.1g20.6g3.4g7.2g
Kananmuna kuoreton 122g174kcal15.2g0.4g12.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 930g2115kcal176.6g0g158g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g6288kcal439.4g171.6g436.4g14.4g
Valittu annoskoko1680g3144kcal219.7g85.8g218.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna840g1572kcal109.9g42.9g109.1g3.6g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745