Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl333g1131kcal6.7g10g116.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g333g848kcal19.6g10.6g79.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,3333g216kcal36.6g14g1g0g
Mango (tuore)333g223kcal1.7g50.9g1g7g
Mansikka 333g155kcal1.7g27.9g0.7g6.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g67kcal0g16.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g5280kcal132.6g259.8g397.2g26.6g
Valittu annoskoko1680g2640kcal66.3g129.9g198.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna840g1320kcal33.2g65g99.3g6.7g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758