Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 239g893kcal34.6g136g17.4g23.9g
Vehnäjauho puolikarkea 581g1995kcal59.2g407g7g20.3g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 745g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)75g537kcal0.7g0.7g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g6993kcal189g1123.2g168g88.4g
Valittu annoskoko1680g3497kcal94.5g561.6g84g44.2g
Annoskoko puolitettuna840g1748kcal47.3g280.8g42g22.1g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126623