Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 660g915kcal82.5g2g64.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g480g2299kcal33.6g249.6g129.6g0g
Hermesetas-jauhe24g69kcal0.3g13.4g0g9.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen36g130kcal18g13g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g13791kcal280.2g559.8g1169.8g29.2g
Valittu annoskoko1680g6895kcal140.1g279.9g584.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna840g3448kcal70.1g140g292.5g7.3g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038