Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)457g3291kcal0.5g0.5g365.7g0g
Vesi343g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 309g2729kcal0g0g308.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki571g320kcal48.6g28.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g12680kcal98.2g58.2g1350.8g0g
Valittu annoskoko1680g6340kcal49.1g29.1g675.4g0g
Annoskoko puolitettuna840g3170kcal24.6g14.6g337.7g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880