NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe560g1904kcal32.5g403.2g15.1g35.3g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)800g1440kcal88g44g104g0g
Rypsiöljy Eldorado27g221kcal0g0g24.5g0g
Margariini 60%, kultarypsi 27g142kcal0g0.1g16g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen267g88kcal8.8g13.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g7589kcal258.6g920.8g319.2g70.6g
Valittu annoskoko1680g3795kcal129.3g460.4g159.6g35.3g
Annoskoko puolitettuna840g1897kcal64.7g230.2g79.8g17.7g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651