Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 613g875kcal76.7g1.8g62.9g0g
Sokeri 237g962kcal0g236.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 272g933kcal27.7g190.3g3.3g9.5g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g558g1394kcal0g345.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g8328kcal208.8g1549.4g132.4g19g
Valittu annoskoko1680g4164kcal104.4g774.7g66.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna840g2082kcal52.2g387.4g33.1g4.8g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513