Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g700g2590kcal31.5g217g175g25.9g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g280g308kcal64.4g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g350g490kcal26.9g42g24.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)263g53kcal1.6g9.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g6928kcal251g544.8g412.8g54.8g
Valittu annoskoko1680g3464kcal125.5g272.4g206.4g27.4g
Annoskoko puolitettuna840g1732kcal62.8g136.2g103.2g13.7g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822