Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 259g1592kcal62.2g17.1g139.6g18.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl148g502kcal20.7g82.7g9.9g16.2g
Vehnäjauho puolikarkea 295g1014kcal30.1g206.8g3.5g10.3g
Rypsiöljy 111g980kcal0g0g110.8g0g
Vehnälese 37g84kcal4.9g5.7g1.7g13.8g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 369g165kcal1.1g36.9g0.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g148g526kcal0.4g131.4g1.2g6.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 55g205kcal10.2g6.1g12g16.8g
Hunaja 111g366kcal0.6g89.5g0g0g
Siirappi, tumma148g473kcal0.1g109.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g11811kcal260.6g1371g558.2g165g
Valittu annoskoko1680g5906kcal130.3g685.5g279.1g82.5g
Annoskoko puolitettuna840g2953kcal65.2g342.8g139.6g41.3g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500