Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha964g1600kcal183.1g0g96.4g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 275g177kcal8.8g13.3g9.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g41g110kcal3.5g21.2g0.4g5.5g
Chili paprika punainen28g11kcal0.6g2.5g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)55g110kcal0g26.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 207g259kcal22.7g0.5g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g4602kcal440.2g138.4g250.4g14.8g
Valittu annoskoko1680g2301kcal220.1g69.2g125.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna840g1151kcal110.1g34.6g62.6g3.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905