Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g574g482kcal6.3g105g2.3g10.3g
Canderel makeutusjauhe239g918kcal6.9g222.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 131g188kcal16.4g0.4g13.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.2g51kcal0g0g5.7g0g
Margariini, flora kevyt 40 120g449kcal0.2g6.3g47.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g120g84kcal2.4g3.9g6.2g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 466g1599kcal47.5g326.2g5.6g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g7677kcal160.6g1361.2g162.2g54.8g
Valittu annoskoko1680g3839kcal80.3g680.6g81.1g27.4g
Annoskoko puolitettuna840g1919kcal40.2g340.3g40.6g13.7g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917