Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 539g1850kcal54.9g377.3g6.5g18.9g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 711g189kcal23.5g22g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 284g357kcal31.3g0.7g25.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl107g960kcal0g0g106.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g6871kcal221.8g837g277.4g38g
Valittu annoskoko1680g3436kcal110.9g418.5g138.7g19g
Annoskoko puolitettuna840g1718kcal55.5g209.3g69.4g9.5g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589