Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 578g824kcal72.2g1.7g59.2g0g
Taloussuklaa, Fazer350g1803kcal13.6g196g105g18.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g140g783kcal11.8g77g47.6g0g
Vispikerma Flora 20%613g1348kcal18.4g30.6g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g9513kcal232g610.6g668.6g37g
Valittu annoskoko1680g4756kcal116g305.3g334.3g18.5g
Annoskoko puolitettuna840g2378kcal58g152.7g167.2g9.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452