Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 40g30kcal5.3g0.4g0.2g2.8g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)33g301kcal0g0g33.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl922g3134kcal129.1g590g28.6g50.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g6929kcal268.8g1180.8g124.4g107g
Valittu annoskoko1680g3465kcal134.4g590.4g62.2g53.5g
Annoskoko puolitettuna840g1732kcal67.2g295.2g31.1g26.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108