Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 241g1745kcal2.9g1g195.6g0g
Sokeri 327g1328kcal0g326.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 318g453kcal39.7g1g32.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g346g1178kcal8.7g287.5g1.7g6.9g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g10g1kcal0.1g0g0g8.2g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g62kcal0g15.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 19g5.1kcal0.6g0.6g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g385g1193kcal22.7g57.7g96.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g11996kcal151.4g1394.2g652g30.4g
Valittu annoskoko1680g5998kcal75.7g697.1g326g15.2g
Annoskoko puolitettuna840g2999kcal37.9g348.6g163g7.6g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047