Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 437g723kcal73.3g0g48.1g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g372g253kcal5.9g49.1g0.7g3g
Porkkana, raaka, annos 100g227g64kcal1.4g12.7g0.5g5.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g37g44kcal0.9g2.2g3.3g0.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%144g159kcal3.9g3.9g14.4g0g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.1g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g2743kcal174.4g156g152.4g19.4g
Valittu annoskoko1680g1371kcal87.2g78g76.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna840g686kcal43.6g39g38.1g4.9g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264