Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 794g471kcal77.9g23.8g3.2g0g
Sokeri 135g548kcal0g134.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai207g723kcal24.8g146.6g4.3g6.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.7g0g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 524g748kcal65.5g1.6g53.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g5107kcal336.4g645.2g122.4g12.4g
Valittu annoskoko1680g2553kcal168.2g322.6g61.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna840g1277kcal84.1g161.3g30.6g3.1g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104