Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 525g1902kcal42.7g414.8g2.9g8.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 525g879kcal145.6g0.1g32.6g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Valkoviini kuiva 150g103kcal0.5g0.9g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g60g235kcal19.8g0g17g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4.1g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g188g233kcal5.6g48g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g7398kcal439g950.4g168.8g24.2g
Valittu annoskoko1680g3699kcal219.5g475.2g84.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna840g1850kcal109.8g237.6g42.2g6.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680