Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka400g1520kcal92g0g120g0g
Cashewpähkinä 160g919kcal32g30.1g74.2g5.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 400g297kcal3g62g1.6g4.4g
Fariinisokeri80g325kcal0g79.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g576kcal0.4g0.4g64g0g
Päärynä kuorittu 400g173kcal1.2g32g0.4g15.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka160g16kcal1.8g1.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g7651kcal260.8g411.4g521g54.4g
Valittu annoskoko1680g3826kcal130.4g205.7g260.5g27.2g
Annoskoko puolitettuna840g1913kcal65.2g102.9g130.3g13.6g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597