Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1169g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1836g2620kcal229.5g5.5g188.2g0g
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1669g5928kcal31.4g44.2g634.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2187g760kcal100.2g42.2g6.6g54.2g
Kukkakaali 3038g731kcal55g66.8g9.1g69.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21529kcal834.6g318.2g1839.4g248.2g
Valittu annoskoko10000g10764kcal417.3g159.1g919.7g124.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5382kcal208.7g79.6g459.9g62.1g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149