Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka2381g9048kcal547.6g0g714.3g0g
Cashewpähkinä 952g5469kcal190.5g179g441.4g33.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 2381g1766kcal17.9g369g9.5g26.2g
Fariinisokeri476g1933kcal0g475.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos476g3429kcal2.4g2.4g381g0g
Päärynä kuorittu 2381g1032kcal7.4g190.5g2.4g92.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka952g95kcal10.5g7.6g1.9g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45542kcal1552.6g2448.4g3101g323.8g
Valittu annoskoko10000g22771kcal776.3g1224.2g1550.5g161.9g
Annoskoko puolitettuna5000g11386kcal388.2g612.1g775.3g81g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597