Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 500g139kcal6g20.3g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Punajuuri 80g31kcal0.8g5.5g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3362g1224kcal97.6g89.6g49.2g29.8g
Valittu annoskoko1681g612kcal48.8g44.8g24.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna841g306kcal24.4g22.4g12.3g7.5g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374