Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee275g270kcal60.5g0g2.7g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl14g122kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Porkkana 425g139kcal2.6g23.6g0.9g10.8g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy75g240kcal9.4g47.3g1.5g6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3362g2045kcal178g148.6g74.4g35.6g
Valittu annoskoko1681g1022kcal89g74.3g37.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna841g511kcal44.5g37.2g18.6g8.9g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371073