Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali180g43kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.2g6.7g0g0g
Paprika, vihre45g7.6kcal0.4g1.1g0.1g0.9g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.8g0.9g8.5g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3366g577kcal20.6g89.4g10.2g30g
Valittu annoskoko1683g289kcal10.3g44.7g5.1g15g
Annoskoko puolitettuna842g144kcal5.2g22.4g2.6g7.5g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639