Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy9g79kcal0g0g9g0g
Vehnäjauho sunnuntai45g158kcal5.4g32g0.9g1.6g
Oltermanni 17%90g244kcal27.1g0g15.3g0g
Kevytmaito hyla (Valio)451g208kcal14.4g21.7g6.8g0g
Purjosipuli 54g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Tomaatti 564g128kcal3.2g19.5g1.7g7.9g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl10g31kcal0.7g1.6g2.4g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g180g606kcal14.4g128.1g4g8.5g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Herkkusieni, tuore Pirkka180g45kcal4.5g5.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3366g3084kcal143.8g428.8g81.6g41.6g
Valittu annoskoko1683g1542kcal71.9g214.4g40.8g20.8g
Annoskoko puolitettuna842g771kcal36g107.2g20.4g10.4g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620