Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g225g1508kcal0g0g180.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1674kcal49.7g341.4g5.9g17.1g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g540g454kcal5.9g98.9g2.2g9.7g
Sokeri 191g777kcal0g191.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3372g9501kcal158.6g1299.2g414.2g53.8g
Valittu annoskoko1686g4750kcal79.3g649.6g207.1g26.9g
Annoskoko puolitettuna843g2375kcal39.7g324.8g103.6g13.5g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406