Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 250g1343kcal2.3g1.8g150g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g280g980kcal39.2g156.8g19.3g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Mustikka pirkka 200 g400g132kcal4g25.6g4g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g340kcal12.4g18.4g24g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3372g7754kcal163.6g832.8g419.6g6.8g
Valittu annoskoko1686g3877kcal81.8g416.4g209.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna843g1939kcal40.9g208.2g104.9g1.7g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618