BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g3112g3131kcal93.4g435.7g113.9g28g
Sipuli (kuorittu)617g167kcal8g29.6g1.2g10.5g
Chili paprika punainen166g66kcal3.3g14.9g0g0g
Valkosipuli 95g103kcal7.5g15.5g0.6g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3321g5512kcal630.9g0g332.1g0g
Rypsiöljy 555g4908kcal0g0g555g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1186g1423kcal40.3g42.7g118.6g0g
Vesi949g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30620kcal1566.8g1076.8g2242.8g81g
Valittu annoskoko10000g15310kcal783.4g538.4g1121.4g40.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7655kcal391.7g269.2g560.7g20.3g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537