Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen280g389kcal53.2g0g19.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g157g95kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Porkkana keitetty88g24kcal0.5g4.5g0.2g2.3g
Ohrasuurimo 70g226kcal5.8g44.2g1.4g5.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.7g22kcal1.5g0.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3374g1527kcal127.8g142.6g46g19.2g
Valittu annoskoko1687g764kcal63.9g71.3g23g9.6g
Annoskoko puolitettuna844g382kcal32g35.7g11.5g4.8g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422