Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.6g63kcal0.1g0.1g6.9g0g
Nakki, keskiarvo 344g801kcal39.2g4g70.8g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g859g258kcal12.9g38.6g3.4g21.5g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g229g103kcal0.5g25.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g229g367kcal4.8g8.7g34.4g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g17g37kcal1.1g4.3g1.8g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.4kcal0.2g0.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3376g3266kcal117.6g162.6g234.8g44.8g
Valittu annoskoko1688g1633kcal58.8g81.3g117.4g22.4g
Annoskoko puolitettuna844g817kcal29.4g40.7g58.7g11.2g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966