Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1782g1176kcal267.2g0g12.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1782g232kcal20g17.5g3.6g21.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen594g119kcal3.6g22.6g1.8g8.3g
Herne 1188g819kcal60.1g111.2g4.8g36.8g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 594g418kcal4.2g87.5g2.3g6.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2375g1524kcal76g114.5g83.1g0.2g
Sokeri 59g241kcal0g59.3g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 950g254kcal3.8g13.6g6.8g17.3g
Kananmuna, keitetty 653g932kcal81.7g2g67g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11427kcal1033.2g856.4g363.8g180.4g
Valittu annoskoko10000g5714kcal516.6g428.2g181.9g90.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2857kcal258.3g214.1g91g45.1g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170