Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)758g205kcal9.9g36.4g1.5g12.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6633g11010kcal1260.2g0g663.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl51g128kcal6.1g0.8g11.3g0.1g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g569g790kcal71.1g1.7g55.7g0g
Korppujauho 284g1041kcal29.8g212.9g2.9g15.1g
Vesi, vesijohtovesi 948g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma758g910kcal24.3g34.1g75.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28167kcal2802.8g571.8g1621g56.2g
Valittu annoskoko10000g14083kcal1401.4g285.9g810.5g28.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7042kcal700.7g143g405.3g14.1g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726