Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4717g995kcal56.6g160.4g9.4g99.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu377g393kcal29.8g61.5g2.3g7.9g
Sipuli 755g228kcal9.4g36.2g1.5g12.8g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1321g3962kcal303.8g0g303.8g0g
Smetana566g2208kcal11.9g12.5g237.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g377g279kcal17g48.7g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1887g4178kcal330.2g0g320.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24486kcal1517.4g638.6g1752.6g239.6g
Valittu annoskoko10000g12243kcal758.7g319.3g876.3g119.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6122kcal379.4g159.7g438.2g59.9g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799