Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g42g118kcal1.9g13.1g6.3g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g25g44kcal6.2g0.1g2.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow17g30kcal0.1g0.9g2.8g0g
Pesto Rosso, Barilla8.3g28kcal0.3g1g2.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen42g8.3kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g8.3g24kcal2.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g515kcal23.2g35.4g30.8g6.6g
Valittu annoskoko169g258kcal11.6g17.7g15.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna85g129kcal5.8g8.9g7.7g1.7g
Arvot/100g100g152kcal6.9g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058