Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g31g137kcal2.4g20.7g5g1.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)10g71kcal0g0g7.9g0g
Liivatelehti, gelatiini1.7g5.9kcal1.4g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl21g13kcal0.8g1.1g0.5g0g
Maitorahka (Pirkka)70g46kcal8.4g2.8g0.2g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g4.2g17kcal0g3.6g0.2g0g
Vadelma 20g8.1kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Mustikka metsä- 11g5kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g605kcal26.6g59.4g28.2g4.6g
Valittu annoskoko169g303kcal13.3g29.7g14.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna85g151kcal6.7g14.9g7.1g1.2g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475