Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g13g40kcal6.2g3.7g0.1g0.7g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%13g29kcal3.6g0.3g1.5g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow29g106kcal4.1g20.6g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g590kcal32.2g65g22.2g4.4g
Valittu annoskoko169g295kcal16.1g32.5g11.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna85g148kcal8.1g16.3g5.6g1.1g
Arvot/100g100g174kcal9.5g19.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291