Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 24g71kcal4.2g11.4g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 26g57kcal4.5g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana338g257kcal17.4g23g9.2g5g
Valittu annoskoko169g129kcal8.7g11.5g4.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna85g64kcal4.4g5.8g2.3g1.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470