Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g12g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Aurajuusto7.5g26kcal1.5g0g2.2g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g394kcal19.6g9.4g30.8g4g
Valittu annoskoko169g197kcal9.8g4.7g15.4g2g
Annoskoko puolitettuna85g99kcal4.9g2.4g7.7g1g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072