Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g4.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Punaviini10g7.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g222kcal18g9.4g10.2g3.2g
Valittu annoskoko169g111kcal9g4.7g5.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna85g56kcal4.5g2.4g2.6g0.8g
Arvot/100g100g66kcal5.3g2.8g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608