Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.1g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt78g36kcal2.5g3.8g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä3.9g27kcal0g0g2.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g38g32kcal0.4g6.9g0.2g0.7g
Ruokosokeri6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g466kcal15.4g70.4g12.8g3.2g
Valittu annoskoko169g233kcal7.7g35.2g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna85g117kcal3.9g17.6g3.2g0.8g
Arvot/100g100g138kcal4.5g20.8g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826