Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 47g150kcal12.5g0g11.2g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g25g88kcal4.5g14.8g1g1.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g25g40kcal0.2g1.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g605kcal35.8g41.8g32.6g3.4g
Valittu annoskoko169g302kcal17.9g20.9g16.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna85g151kcal9g10.5g8.2g0.9g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720