Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Naudanpaisti 50g56kcal10.8g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g236kcal24g18.4g6.8g1.8g
Valittu annoskoko169g118kcal12g9.2g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna85g59kcal6g4.6g1.7g0.5g
Arvot/100g100g70kcal7.1g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393